Niemiecka armia HEUER BUND STRAPS 100% prawdziwe i NOWE, ten pasek o długości 205 mm został stworzony w latach 60. dla niemieckich sił powietrznych do mocowań 19-20 mm i pasuje również do innych zegarków, takich jak Zenith, SINN, BELL & ROSS ect., wciąż w fabrycznym plastikowym opakowaniu. Wyprodukowano w Niemczech, wykonane z prawdziwej szwajcarskiej skóry nappa, to oryginalne paski wykonane dla niemieckich sił powietrznych, z numerami identyfikacyjnymi z tyłu i ciężką niemiecką klamrą SS. Proszę, nie porównuj tych pasków z tanimi azjatyckimi kopiami, które się pojawiają, TYLKO te czarne paski 19/20 mm to prawdziwe niemieckie paski lotnicze, ŻADNE paski 18 lub 22 lub brązowe nie są wydawane przez niemieckie siły powietrzne.
Przez jurgens Niemcy
Jest dobrze zapakowany w zarejestrowaną kopertę bąbelkową poczty lotniczej.
Moja cena to 46.- US $
Wszystkie ceny są cenami eksportowymi, dlatego Europejczycy muszą doliczyć 19% VAT.
Wysyłka do stanów za jeden pasek to 12,50 USD pocztą lotniczą poleconą.
Płatność: Przez paypal, użyj mojego adresu e-mail do płatności:
Info(AT)s-parts.de
przelew na nasze konto w NYC przez bank NY, swift, czek bankowy, przelew na nasze niemieckie konto, int. przekaz pieniężny, przekaz pocztowy lub gotówka, w liście poleconym lotniczym.
Oferujemy szeroką gamę pasków do zegarków, bransolet, klamer, zapięć zatrzaskowych, narzędzi zegarmistrzowskich i szwajcarskich marek wokół zegarków, zapraszamy do sprawdzenia naszego sklepu internetowego w jurgens Niemcy
Zapytaj o naszą opinię.
Dziękuję za zainteresowanie, mam nadzieję, że się odezwiesz. Pozdrawiam z Niemiec
Jürgen