The Watch Site banner

seiko chrono

  1. FS : Seiko Chrono 6139-7060 for $125

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7060 now for only $100 Seiko chrono 6139-7060 Dial : original, light aging, good condition Hands : original, light aging, good condition CHapter ring : original, aging, good condition Case : unpolished, light scratches signs of normal wearing, small spot ding on...
  2. FS : Seiko Chrono 6139-7100 Black Helmet REDUCED to $90

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    FS : Seiko Chrono 6139-7100 Black Helmet REDUCED to now ONLY $80 Seiko Chrono 6139-7100 Black Helmet Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown ...
  3. FS : Seiko Chrono 6139-6002 Pepsi for $150

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    Seiko Chrono 6139-6002 Pepsi Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clearer Crown : original, normal for setting hours, day & date Push buttons : original, good working for...
  4. FS : Seiko Chrono 6139-7100 black helmet for $140

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7100 black helmet for $140 Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original...
  5. FS : Seiko Chrono vintage 6139-8030 for only $120

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono vintage 6139-8030 REDUCED to $100 Seiko Chrono vintage 6139-8030 Dial : original, aging Hands : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : light polished to make it clear Crown : original, normal for setting hours, day & date Push buttons...
  6. FS : Seiko Chrono 6139-7002 for only $120

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    FS : Seiko Chrono 6139-7002 REDUCED to $100 Seiko Chrono 6139-7002 Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original, normal for setting hours, day & date Push...
  7. FS : Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet for $125

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet REDUCED to $110 Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet Dial : original, aging Hands : original (except for sub second hand), aging Chapter ring : original, aging Case : unpolished, scratches from daily use Crystal : original, light polished to...
  8. FS : Seiko Chrono 6138-8020 Panda for only $180

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6138-8020 Panda for only $150 Seiko Chrono 6138-8020 Panda Dial : original, aging Hands : original, aging, missing lume Chapter ring : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : no...
  9. FS : Seiko Chrono vintage 6139-8020 for $125

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono vintage 6139-8020 REDUCED to ONLY $90 Seiko Chrono vintage 6139-8020 Dial : original, aging Hands : original, aging Case : light polished and brushed to move scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original, normal for setting...
  10. FS : Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Silver "water70mresist" Dial for $165

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Silver "water70mresist" Dial for $165 Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Silver "water70mresist" Dial Dial : original, aging, but still in good condition Hands : original, aging, but still in good condition Bezel insert : original, fsome scratches, light fading...
  11. FS : Seiko Chrono 6139-7002 for $120

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7002 FINAL REDUCE to $90 Seiko Chrono Pepsi 6139-7002 Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging, no fading Case : light polished to move scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original...
Top