The Watch Site banner

seiko 6139

  1. Help Evaluating 6139-6002

    THE JAPANESE WATCH DISCUSSION FORUM
    This is more so to see if I've actually retained the info I learned from the various Pogue threads across SCWF, so apologies in advance if this is a bit redundant to other content. Been in talks with a seller on the internet over the following silver 6139-6002: There's two things on the...
  2. FS: $350 Seiko 6139-6015 (1973) Vintage Automatic Chronograph

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    FS: $350 Seiko 6139-6015 (1973) Vintage Automatic Chronograph (SOLD) SOLD Up for grabs today is a lovely September 1973 Seiko 6139-6015 automatic chronograph with a resplendent blue dial and original bracelet. Some pics below, and there are more close-ups on Imgur. Please read all the info...
  3. SEIKO 6139 movement with black column wheel

    THE JAPANESE WATCH DISCUSSION FORUM
    I was tinkering with my SEIKO 6139 and notice this unique black column wheel. Also found at least one other 6139 with the same black column wheel pic on Flikr. What do you think is the treatment and purpose? Looks like the kind of hardening found in tools. Please share your opinion. Thanks.
  4. WTB: Seiko 6139, Blue Dial w Pepsi

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    I am looking for a well cared for example of the 6139 with the blue dial and Pepsi bezel. The 6139-6002 is one I like a lot, but I'm sure there are other variations that would fit the bill. I would consider a trade as well. I have a Spork in very nice shape that needs to be worn. As well as an...
  5. FS : Seiko Chrono 6139-7060 for $125

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7060 now for only $100 Seiko chrono 6139-7060 Dial : original, light aging, good condition Hands : original, light aging, good condition CHapter ring : original, aging, good condition Case : unpolished, light scratches signs of normal wearing, small spot ding on...
  6. FS : Seiko Chrono 6139-7100 Black Helmet REDUCED to $90

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    FS : Seiko Chrono 6139-7100 Black Helmet REDUCED to now ONLY $80 Seiko Chrono 6139-7100 Black Helmet Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown ...
  7. FS : Seiko Chrono 6139-6002 Pepsi for $150

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    Seiko Chrono 6139-6002 Pepsi Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clearer Crown : original, normal for setting hours, day & date Push buttons : original, good working for...
  8. FS: SEIKO Movement Holder S-500 for cal. 6139 Automatic Chronograph US$65 shipped

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    For sale SEIKO genuine movement holder S-500 for vintage SEIKO Automatic Chronograph cal. 6139. Used condition. Complete with SS pusher pin for resetting the chronograph. Price: US$65 shipped via registered mail. Payment by Paypal. Email: isadikin [at] gmail [dot] com
  9. FS : Seiko Chrono 6139-7100 black helmet for $140

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7100 black helmet for $140 Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original...
  10. FS : Seiko Chrono vintage 6139-8030 for only $120

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono vintage 6139-8030 REDUCED to $100 Seiko Chrono vintage 6139-8030 Dial : original, aging Hands : original, aging Case : unpolished, light scratches from daily use Crystal : light polished to make it clear Crown : original, normal for setting hours, day & date Push buttons...
  11. FS : Seiko Chrono 6139-7002 for only $120

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    FS : Seiko Chrono 6139-7002 REDUCED to $100 Seiko Chrono 6139-7002 Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging Case : scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original, normal for setting hours, day & date Push...
  12. FS : Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet for $125

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet REDUCED to $110 Seiko Chrono 6139-7101 aka Seiko Helmet Dial : original, aging Hands : original (except for sub second hand), aging Chapter ring : original, aging Case : unpolished, scratches from daily use Crystal : original, light polished to...
  13. FS : Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Black w/ "water70mresist" dial for $140

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Black w/ "water70mresist" dial REDUCED to $120 Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Black w/ "water70mresist" dial Dial : original, aging but still in good condition Hands : original except for the sub second, aging Bezel insert : original, fading especially on...
  14. FS : Seiko Chrono vintage 6139-8020 for $125

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono vintage 6139-8020 REDUCED to ONLY $90 Seiko Chrono vintage 6139-8020 Dial : original, aging Hands : original, aging Case : light polished and brushed to move scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original, normal for setting...
  15. FS : Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Silver "water70mresist" Dial for $165

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Silver "water70mresist" Dial for $165 Seiko Chrono Pepsi 6139-6002 Silver "water70mresist" Dial Dial : original, aging, but still in good condition Hands : original, aging, but still in good condition Bezel insert : original, fsome scratches, light fading...
  16. FS : Seiko Chrono 6139-7002 for $120

    SEIKO & CITIZEN TRADING POST
    SOLD : Seiko Chrono 6139-7002 FINAL REDUCE to $90 Seiko Chrono Pepsi 6139-7002 Dial : original, aging Hands : original, aging Chapter ring : original, aging, no fading Case : light polished to move scratches from daily use Crystal : original, light polished to make it clear Crown : original...
Top